Aikataulut ja hinnoittelu

Kino Thaliassa esitetään elokuvia joka ikinen viikko. Kino Thalia ei ole erikoistunut mihinkään tiettyyn elokuvan genreen tai lajityyppiin, vaan valikoimissa on elokuvia tasaisesti jokaiseen makuun ja mieltymykseen.

Voit tarkistaa tällä hetkellä näytösvuorossa olevat elokuvat paikallisista lehdistä tai internetin tapahtumasivuilta. Kino Thalian näytöksillä on erilaisia ikärajoja, ja nämä ikärajat vaihtelevat elokuvakohtaisesti. Jos saavut elokuviin perheen pienimpien kanssa, kannattaa tarkistaa elokuvan suositeltu ikäraja hyvissä ajoin etukäteen ennen teatteriin saapumista. Jos pieni elokuvien ystävä jää tämän ikärajan alle, hän ei valitettavasti pääse katsomaan elokuvaa lainkaan. Etukäteen ikäraja varmistamalla voidaan siis säästyä kovalta mielipahalta, kun kauan odotettu tapahtuma meneekin sivu suun.

Jotkut elokuvat sallivat ikärajasta poikkeamisen, jos seurassa on täysi-ikäinen aikuinen. Nämäkin tiedot löytyvät elokuvan aikataulujen yhteydestä, ja tarvittaessa asian voi tarkistaa myös ikärajan määrittämisestä vastaavan Kansallisen audiovisuaalisen instituutin sivuilta.

Elokuvien hinnat

Elokuvien näytökset Kino Thaliassa ovat hivenen eri hintaisia näytöksen ajankohdasta riippuen. Arkipäivisin järjestetyt päivänäytökset ovat halvempia kuin ilta- ja viikonloppunäytökset. Voit myös lunastaa Kino Thaliaan kausikortin tai lippupaketin, jolloin yksittäisen lipun hinta pienenee merkittävästi.

Päivänäytökset: 6-8 euroa

Ilta- ja viikonloppunäytökset: 10-12 euroa

Kausikortti 1 kk: 50 euroa

Kausikortti 3 kk: 130 euroa

Kausikortti 6 kk: 220 euroa

Kausikorteilla voi osallistua tiettyyn määrään näytöksiä viikossa, mukaan lukien sekä päivällä että illalla ja viikonloppuisin esitettävät elokuvat.

Kino Thalian elokuvalliset teemaillat

Kino Thaliassa on viime vuodesta alkaen järjestetty teemallisia iltoja, jolloin katsojat voivat pitkän illan aikana katsoa jopa neljä saman tyylisuunnan elokuvaa. Usein näihin teemailtoihin liittyy alustuspuheenvuoro tai jotain muuta elokuvien teemaan liittyvää ohjelmaa.

Olemme järjestäneet teemailtoja 1960-luvun amerikkalaisista kauhuelokuvista, ranskalaisesta art house -elokuvasta, venäläisistä klassikoista sekä tsekkiläisistä animaatioista. Tulossa on vielä useita teemailtoja lisää: tänä vuonna Kino Thaliassa syvennytään Pedro Almodovariin sekä Luis Bunueliin ja lisäksi suomalaisen Teuvo Tulion tuotantoon.

Näiden teemailtojen lippuhinnat ovat hieman normaalia korkeammat, koska yhdellä lipulla saa oikeuden katsoa kaikki illan aikana näytettävät elokuvat – parhaimmillaan siis neljä elokuvaa. Yhden lipun hinta teemailtoina on 20 euroa, ja tähän sisältyy myös mahdolliset tarjoilut, alkukeskustelut, esitelmät ja muu oheisohjelma.

Mainos metrossa

Tilojen vuokraaminen yksityisiä tilaisuuksia varten

Vuokraamme elokuva-aikojemme ulkopuolella Kino Thalian tiloja myös yksityistilaisuuksien pitoon. Meillä on järjestetty häitä, vuosipäiviä, firmojen pikkujouluja ja muita tilaisuuksia, polttareita ja niin edelleen. Tilamme on helppo muunnella eri teemoihin sopiviksi, ja yhteistyökumppaneistamme löytyy useita taidokkaita tilojen somistajia.

Kino Thalian tiloissa ei ole keittiötä, mutta pitopalvelun avulla tilaisuuksiin on helppo järjestää mitä tahansa tarjoilua. Voimme tarvittaessa suositella muutamia eri pitopalveluun ja tarjoiluun erikoistuneita yrityksiä, jotka antavat meidän tilojemme vuokraajille myös erityisiä alennuksia.

Kino Thaliassa voi tilaisuuksiin yhdistää myös elokuvien näytöksiä. Tällöin laitteiden käyttäjät tulevat talon puolesta, ja tämän palvelun hinta yleensä sisältyy tilojen vuokraan. Esimerkiksi 50-vuotispäivillä tai hääjuhlien yhteydessä itse kootun elokuvapätkän esittäminen onkin usein yksi illan mieleenpainuvimmista tapahtumista.

Hauska idea on koota esimerkiksi vuosipäivän viettäjän elämästä elokuva, joka mukailee jonkin tunnetun elokuvan tapahtumia. Tarvittaessa tällaisen version voi tehdä vaikkapa vain jälkikäsittelyn avulla, liittämällä juhlien kohteena olevan sankarin pään elokuvan pääesiintyjän pään paikalle. Naurunremakka on yleensä tällöin taattu, ja päivänsankari todella otettu.

Juhlaideoita meillä siis riittää. Jos kiinnostuit mahdollisuudesta pitää tilaisuutesi Kino Thaliassa, ota yhteyttä osoitteeseen info@kinothalia.fi ja pyydä meiltä tarjous. Ja muista, että meidän kauttamme voit saada tuntuvia alennuksia myös muista juhlan järjestämiseen liittyvistä kustannuksista!